Undersøgelse af jord- og grundvandsforurening
20 49 77 51 | o@miljotek.dk

Jordbundsundersøgelse

- find forurening før du køber ny bolig
Få udført en jordbundsundersøgelse – forureningsundersøgelse før køb af bolig.

miljøtek ApS udfører undersøgelser af jorden for dig, som står og skal købe en ejendom eller for dig, som har en ejendom med forurenet jord.

Ældre, nedgravede olietanke er den primære kilde til jordforurening – årsagen til tilstedeværelsen af forurenet jord på en ejendom.

Læs mere om jordforurening fra olietanke her.
 

Undersøgelse af jord – hurtigt og effektivt

Ønsker du at få undersøgt jorden, er der flere måder, hvorpå vi kan foretage en undersøgelse af din jord. Vi udfører for eksempel jordbundsundersøgelser og forureningsundersøgelser i forbindelse med:  Forurenet jord har stor indflydelse på både jordmiljø og indeklima – ikke mindst hvis forureningen er trængt ind under huset. Det er derfor vigtigt, at du får foretaget en undersøgelse af jorden, hvis du har en gammel og afblændet nedgravet olietank.

På den måde ved du, om der er tale om jordforurening, og hvor omfattende den eventuelt er.
 

Jorden er forurenet – hvad så?

Hvis det ved en jordbundsundersøgelse er blevet fastslået, at din jord er forurenet, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvad der så skal ske.

Vi står i denne forbindelse klar til at hjælpe dig med alt lige fra opgravning af olietank til opgravning af forurenet jord. Du får erstattet den forurenede jord med ny, ren jord, som hermed sikrer indeklimaet i boligen.

Du får naturligvis en individuelt tilpasset løsning, som matcher dine ønsker og behov, der sikrer dig en bolig uden jordforurening og med et sundt indeklima.
 

Få et uforpligtende tilbud på en forureningsundersøgelse

Vil du høre mere om vores ydelser inden for undersøgelse af jord, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en forureningsundersøgelse?

Ring til os allerede i dag på telefon 20 49 77 51, eller kontakt os via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kontakt miljøtek

Du er altid velkommen til at kontakte miljøtek på telefon 20 49 77 51
miljøtek ApS
Høje Skodsborgvej 22, 3. th.
2942 Skodsborg
miljotek@miljotek.dk
 
Miljøtek ApS • Høje Skodsborgvej 22, 3. th. • 2942 Skodsborg • Tlf 20 49 77 51 • miljotek@miljotek.dk